BLOG, HÍREK, ÚJDONSÁGOK

Roly porszívók több éves forgalmazói tapasztalattal

Csillag Z.
2021.08.17 13:18
Toalettpapírok fajtái

Roly porszívók több éves forgalmazói tapasztalattal

Kínai márka a hazai piacon. Mit várhatunk tőle? Mit kapunk a pénzünkért? Miért válasszuk a Roly termékeket?

Roly porszívók

A márkáról

A kínai gyártó 2006 óta van jelen a Roly márkával a piacon, mára több, mint 60 országba exportálják termékeiket. A gondos piackutatást követően vágtak bele az első porszívók gyártásába, melyeket ipari és mezőgazdasági felhasználásra szántak, a mezőgazdasági por, valamint gyártás során keletkező fémpor összegyűjtésére. A Roly porszívók ipari felhasználásra szánt termékek, melyeket otthonunkban is hosszú évekig használhatunk. Attól, hogy valami még nem ismert a piacon, még lehet jó, a Roly pont ilyen. A legtöbb nagy gyártó Kínában gyárt / gyártat, mivel olcsó a munkaerő, és a fejlett technológiának köszönhetően gyorsan készülnek a terméknek.

Általunk forgalmazott típusok

A piacot szemügyre véve próbáltuk meghatározni, hogy melyik termékeknek lenne helye az amúgy is zsúfolt felhozatal  mellett. Két típusra esett a választás, egy olcsóbb műanyag házzal rendelkező száraz porszívóra, valamint egy rozsdamentes acél házzal szerelt száraz-nedves porszívóra. Mindkét típus alacsony energiafelhasználású, nagy szívóerővel rendelkező porszívó. Az árak alacsonyan tartása végett műanyag szívócsővet választottunk, mely kicsit gyengébbnek tűnik a fémhez képest, de a használati értékéből semmit sem von le. A kisebbik száraz porszívót, főként háztartási, valamint hotelekben történő használatra ajánljuk. Könnyű szerkezetének köszönhetően nem okoz problémat az emeleten való használata. A száraz-nedves típus akár ipari körülmények között is bevethető, nagy méretű tartályának és szűrőrendszerének köszönhetően komolyabb szennyeződés eltávolítására is használható, például építés törmelék, vagy faipari por, forgács felszívására. A motor hosszú élettartamának megörzése végett mindkét típusnál javasoljuk a porzsák használatát.

Roly RL126 száraz porszívó

A kis méretének és könnyűségének köszönhetően tökéletesen használható otthoni, és hotel körülmények között. Kiváló szívóerejének köszönhetően hatékonyan távolítja el a port a szőnyegekből. 15L-es tartályának köszönhetően nem kell sűrűn üríteni. Normál körülmények között a mellékelt textilszűrővel porzsák nélkül is használható, azonban a motor hosszú élettartamának megörzése végett nem javasoljuk a porzsák nélküli használatot, ugyanis az apró háztartási porszemnél kisebb méretű szennyeződés a szűrőn átjuthat és hosszú távon károsíthatja a motort. Műanyag szívócsővel és szőnyeg tisztító kárpitfejjel van szerelve, a csomag tartalmaz továbbá egy részsívó fejet a szűk helyet tisztításához, valamit egy kefés fejet, mellyel a rácsos szerkezetű felületetk például radiátorok, szellőzők tisztíthatók. A 4,5m hosszú kábel a hétköznapi használatra egy-egy helyiség tisztítására bőven elegendő.

Roly RL118 száraz-nedves porszívó

Az RL118-as száraz-nedves porszívó kiválóan alkalmazható a ház körül munkáknál, autókozmetikákban, házfelújítási és bontási munkák során. HEPA szűrővel van szerelve, mely az egészen apró szemcsék motorba jutását is képes meggátolni, így porzsák nélkül is kiválóan használható. A blower (fújó) funkcióval nem csak a szűrő tisztítható, de nagy segítség az ősszel lehulló falevelek összegyűjtésénél is. Nedves felszívásra is alkalmas, így a nedves szőnyegtisztítást követően ezzel tovább szárítható a felület, valamint, a kiömlött folyadékok is felszívhatók. Nagy 20L-es tartálya nem fog egyhamar megtelni. Vízszívásra alkalmas fejjel,  és műanyag csövekkel érhető el a termék. A csomag tartalmaz továbbá egy résszívó és kefés fejet.

További információért tekintse meg a termékek adatlapják, vagy forduljon kollégáinkhoz bizalommal.

Zárásként: biztosan van olcsóbb a piacon, biztosan van jobb a piacon, de ár-érték arányban a Roly porszívók kiválók, mi sem bizonyítaná jobban, mint az, hogy a két év alatt eladott nem kis mennyiségből, még egy darab sem érkezett vissza garanciális problémával.

https://alphadenthigienia.hu/spl/286035/Porszivok