Automata tekercses kéztörlő adagolók

AUTOMATA TEKERCSES KÉZTÖRLŐ ADAGOLÓK

Az automata tekercses kéztörlő adagolók higiénikusak, és kényelmesen használhatók. Amikor a kezünket, az adagoló elején található érzékelő előtt mozgatjuk, működésbe lép az elektromos motor. A mechanika tekercset elforgatja, és a papír az adagoló nyílásán keresztül távozik. Az így kiadagolt papírt a két szélén megfogva, egyenletes határozott mozdulattal valamelyik irányba kell letépni. A szenzoros kéztörlő adagolók elemmel, vagy hálózati adapterrel használhatók. Modern, letisztult formájukkal bármilyen mosdóban megállják a helyüket.

Nézet:
Sorrend:

Az automata tekercses kéztörlő adagolókban használható papírok

Az automata kéztörlő adagolókban perforáció nélküli, az adott típusnak megfelelő paraméterekkel (tekercs szélesség, átmérő, mag átmérő) rendelkező, külső letekerésű papírtörlő használható. A legtöbb gyártó, csak a saját papírtekercsével használható adagolókat készít, így biztosítva, hogy az adagoló töltését csak az általuk készített papírral lehessen használni. Ez egy részről jó, hiszen az adagoló ez által hiba mentesen működtethető. Nem szorul meg, nem szakad be a papír. A kéztörlő papír minősége pedig állandó. Némely gyártó, speciális műanyag belső magot használ a papírtekercseknél. Ezek helyettesítése más márkájú termékkel szinte lehetetlen.

Az automata tekercses kéztörlő adagolók előnyei és tulajdonságai

Nagy kapacitással rendelkeznek, akár 300 m hosszúságú tekerccsel is használhatók. Ebből kifolyólag nem szükséges sűrű tölteni. Nagyobb forgalmú mosdókban is hatákonyan használhatók. Minőségi, ugyanazon gyártó által készített papírtekerccsel a felhasználás gazdaságos. Külső áramforrással (hálózati adapter), illetve elemmel használhatók, ezért a működtetésük költségesebb. Cserébe kényelmes és modern megjelenést kölcsönöz a mosdónak. Az automata kéztörlő adagolók higiénikusan használhatók. Mindig csak a használni kívánt papírlapot érintjük meg. A papír tekercs a zárt tartónak köszönhetően védve van a szennyeződésektől. Ezeknek köszönhetően elkerülhetők a keresztfertőzések.

Elegendő a kezünket az érzékelő előtt mozgatnunk és papír máris elérhető lesz számunkra. A beépített vágóélnek feszítve a papír a kívánt hosszúságban letéphető. A szenzoros kéztörlő adagoló az autocut vágókéses adagolóhoz képest kevésbé érzékeny a papír minőségére, nem fordulhat elő, hogy a helytelen használat miatt beszakad a papír.

A gyártók a technológia fejlődésének köszönhetően ma már egyre kompaktabb kivitelben készítik termékeiket. Működésük megbízható, a felszerelés és a beállítás nem igényel szaktudást.

A kínálatunkban olyan neves gyártók termékei találhatók meg mint, a Celtex, Wepa, Mar Plast és Lucart.