Manuális szappan adagolók

MANUÁLIS SZAPPAN ADAGOLÓK

A kategóriában manuális folyékony szappan, habszappan és spray szappan adagolók és ipari szemcsés kéztisztító találhatók. A tartók különféle alapanyagokból készülhetnek. A legelterjedtebb az ABS műanyag, melyből költséghatékonyan előállíthatók a termékek. Léteznek törhetetlen polikarbonátból és polipropilénből készült tartók is, melyek rendkívül ellenállóak. Az utántölthető tartállyal rendelkező típusokat preferáljuk, de kínálatunkban megtalálhatók zárt patronos rendszerű adagolók is. Utóbbiak utántöltése kényelmes, a meghibásodás esélye pedig csekély, mivel a pumpa fejek a saját töltőanyaghoz vannak konfigurálva. Néhány gyártó a tartályba építi az adagoló fejet, így tovább csökkentve a meghibásodás kockázatát.

Az újratölthető szappan adagolók használata gazdaságosabb, mint a patronos rendszerűeké. Nagyobb kiszerelésű kézmosóval és fertőtlenítővel is újratölthetők, ám a patronos rendszereknek is megvan a maga előnye. A gyors és egyszerű feltöltés, az állandó minőség, és a flakonba épített pumpa, melyből minden töltőanyag cserekor újat kapunk.

MANUÁLIS SZAPPAN ADAGOLÓK

A manuális folyékony, hab- és sprayszappan adagolók kézzel működtethetők. Az adagoló elején található gomb megnyomásával működésbe hozzuk a pumpa szerkezetet, mely egy szivattyúhoz hasonlóan adagolni kezdi a betöltött folyadékot. A pumpa fajtájának megfelelően habosítva, porlasztva, vagy egyszerűen kiereszti a betöltött szappant. Az egyszerű szerkezetnek köszönhetően a meghibásodás esélye kisebb, mint a szenzoros működtetésű elektromos adagolókban.

Az Alpha-Dent Higiénia Kft. által kínált szappan adagolók

A kínálatunkban különböző gyártók termékei találhatók meg. Ilyenek például a hazánkban legnépszerűbb Vialli alsó árkategóriás termékek, melyek kiváló ár-érték arányukkal hódítanak és főként intézményi felhasználásra javaslunk. Aki viszont exkluzívabb megjelenésű mosdót szeretne kialakítani, az biztosan talál számára megfelelőt a Wepa, Mar Plast, Tubeless és Celtex adagolók között. Manuális szappan adagolóink általában belső tartállyal rendelkeznek, így a gazdaságos kiszerelésű kannás folyékony szappanokkal is utántölthetők. A patronos rendszerűek csak a gyártó által készített saját töltőanyaggal használhatók. Utóbbiaknak is van előnye, nem folyik mellé a szappan a feltöltéskor, könnyebben követhető a fogyás, és az állandó minőségnek köszönhetően az adagolófejek dugulása kizárt, így a kézmosót elégedetten használhatják. A legtöbb manuális folyékony szappan adagoló, alkalmas kézfertőtlenítő gél, kézfertőtlenítő szappan, és kézkrém adagolására is.

A kézhigiéniára az utóbbi időben egyre nagyobb hangsúlyt fektetnek a keresztfertőzések elkerülése érdekében. Fontos, hogy folyamatosan töltsük is megfelelő szappannal ezeket az adagolókat. Sajnos sokszor találkozunk a mosdókban kiürült folyékony szappan tartókkal. Megfelelő kézmosó folyadék híján pedig fokozódik a fertőzésveszély.