Autocut tekercses kéztörlő adagolók

AUTOCUT TEKERCSES KÉZTÖRLŐ ADAGOLÓK

Az autocut vágókéses adagolókra nagy tároló kapacitás, egyszerű működés jellemző. A tekercses kéztörlő adagoló, áram nélkül használható. A laponkénti adagolást egy forgó vágókéses mechanikva végzi. A papírkéztörlőt a két szélén kell megfogni, és határozott mozdulattal lefelé húzni. A vágókés körbeforog és a beállított hosszúságban elvágja a papírt. Gazdaságosan, higiénikusan és pazarlás nélkül használható. A betekintő ablakon keresztül jól követhető a töltőanyag fogyása.

Nézet:
Sorrend:

Az autocut tekercses kéztörlő adagolókban használható papírok

Az autocut vágókéses kéztörlő adagolókat perforáció nélküli papírral lehet használni. Általában az adott típusnak megfelelő paraméterekkel (tekercs szélesség, átmérő, és belső mag méret) rendelkező papírtörlő tekercsekkel kompatibilisak. A legtöbb adagolónál ezek az értékek nagyon hasonlóak, így könnyebb a töltőanyagok helyettesítése más gyártó termékével. Vannak olyan típusok, melyeknél egyedi tartórendszer szolgál a tekercsek fogadására. Ezek a kéztörlő adagolók rendszerint ugyanazon gyártó papírtörlőjével kompatibilisek csak. A manuális vágókéses adagolók kapacitása nagy.

Az autocut tekercses kéztörlő adagolók előnyei

A vágás mérete a legtöbb gyártó esetében állítható. A testreszabható papírméretnek köszönhetően gazdaságosan használhatók. Nagy kapacitással rendelkeznek. Akár 300 m-nyi kéztörlő papír tárolására is alkalmasak. A problémamentes használathoz mindenképpen a gyártó által kínált papírtekercsek használatát javasoljuk. A legtöbb gyártó kedvezményes csomagban kínálja termékeit. Az is előfordul, hogy az adagolót ingyen adják bizonyos mennyiségű papír vásárlása esetén. További előnyük a higiénikus használat. A felhasználó csak a felhasználásra szánt lapot érinti meg. Az adagolórendszer zárt kialakításának köszönhetően a külső szennyeződésektől mentesen használható. Méretűk ma már egyre kompaktabb, így kisebb, de nagy forgalmú mosdókban is ajánlott a használatuk.

Az autocut kéztörlő adagokók általában műanyagból készülnek. A mechanikát hosszútávú használatra tervezik, hogy a nagy forgalmú helyeket is ki tudják szolgálni. A töltőanyagok nagy nedvszívó képességű jó minőségű papírok. Az adagolók letisztult megjelenésükkel bármilyen környezetben jól használhatók. Kórházak, orvosi rendelők, gyárak, bevásárló központok és intézmények számára egyaránt ajánlott. A kéztörlő adagolók belső alkatrészei meghibásodás esetén cserélhetők.

Kínálatunkban megtalálhatók az olyan ismert gyártók termékei, mint a Celtex, Wepa, Mar Plast és a Lucart. Tekintse meg teljes kínálatunkat a webáruházban.