FROSCH termékek

FROSCH környezetbarát tisztítószerek

A Frosch megoldást kínál a teljes háztartás környezettudatos tisztántartására. A tisztítószerek növényi alapanyagokból, a flakonok pedig 100%-ban újrahasznosított anyagokból készülnek. A Frosch, a német piac kiemelkedő minőségű terméke, már elérhető áruházunkban is. A tisztítószerek kiválóan használhatók az otthonunk teljes területén. Amennyiben nem találja kedvenc termékét kínálatunkban, akkor jelezze felénk és igyekszünk mielőbb beszerezni azt.

Nézet:
Sorrend:
 

A Froschnál a fenntarthatóság nem csak a termékek receptúrájában, hanem a gyártásban és a csomagolásban is fontos szerepet játszik. Fenntarthatósági törekvéseink előremutató és folyamatos fejlesztése elismeréseként a Frosch márka már több díjat is kapott. A termékek minden apró részlete fontos számunkra az innovatív növényi alapú összetevőktől, az újrahasznosított műanyag palackok használatán át, az újrafelhasználható címkékig, ragasztókig és tintákig. Vásárlóinknak a hatékony tisztítóerő, valamint az emberi- és természeti környezet védelmének kombinációját kínáljuk.

A Froschnál valódi körforgásos termelési módszert alkalmazunk. Ennek részeként csomagolásainkat úgy terveztük, hogy egy zárt anyagkörforgás részét képezzék. 2012-ben a Werner & Mertz, a Frosch gyártója iparági partnereivel egy olyan innovatív folyamatot fejlesztett ki, amivel kiváló minőségű újrahasznosított anyagokat lehet előállítani műanyag hulladékból. Ennek eredményeként a Frosch tisztítószerek PET és PE palackjai mostanra 100%-ban újrahasznosított műanyagból készülnek.

Példamutató ökológiai szemléletének elismeréseként a Frosch megkapta a GREEN BRANDS Hungary védjegyének 2022–2023. évi használatára feljogosító oklevelet. Ez a rangos kitüntetés bizonyítja, hogy a Frosch úttörő munkát végez a környezetvédelem és fenntarthatóság terén Magyarországon. A nemzetközi, független szervezet által adományozott Green Brands-védjegy bizonyíték a minőségre. Azok a „zöld” márkák részesülnek ebben a kitüntetésben, amelyek különösen elkötelezettek a fenntarthatóság iránt. A fenntarthatóság a Frosch filozófiájának elválaszthatatlan része. A kitüntetés egyszerre szolgál visszaigazolásként, illetve további motivációként a jövőre nézve.