Porszívók

PORSZÍVÓK

A Roly száraz és száraz-nedves porszívókkal egyszerűen elvégezhető a ház körüli munka, tartósak így folyamatos munkára is alkalmasak például iroda épületekben, autókozmetikákban és intézményekben. Minőségi alkatrészek, jó teljesítmény és kiváló ár-érték arány jellemző rájuk. Használhatók porzsákkal, valamint porzsák nélkül a megfelelő szűrők alkalmazásával. Nagy kapacitásuknak köszönhetően nem kell sűrűn üríteni a tartályukat. Extra kiegészítőként megvásárolhatók, szűrőbetétek, porzsákok és szőnyeg- illetve kárptisztító fejek.

Nézet:
Sorrend:

ROLY PORSZÍVÓK BEMUTATÁSA

A kínai Roly gyártó kínálatából cégünk a két legkelendőbb típust választotta ki, melyek hosszú ideje probléma nélkül szolgálnak irodákat, intézményeket és takarítócégeket. Az ipari felhasználás mellett a háztartásban is jól alkalmazhatók. Kis energia igényük ellenére nagy szívóerővel rendelkeznek. Alkalmasak a különböző szál hosszúsgú szönyegek, bútorok szövete részeinek és az autókárpitok hatékony tisztítására. Száraz, illetve száraz-nedves kivitelben érhetők el. A megfelelő szűrő alkalmazásával porszák nélkül is használhatók. Nagy tartályuknak köszönhetően nem szükséges állandóan üríteni őket. A háztartási eszközökhöz képest, élettartamuk hosszabb, mivel ipari felhasználásra szánt alkatrészekből állították őket össze.

PORSZÍVÓ ROBOTOK

Nincs annál jobb házimunka, amit nem magunknak kell végeznünk. A modern megoldásoknak köszönhetően ma már önálló munkavégzésre alkalmas gépek dolgoznak helyettünk. Az Alpha K197 robotot pontosan erre a feladatra tervezték. Nagy kapacitású akkumulátorral rendelkezik. Száraz és nedves szennyeződés szívására is alkalmas. Két oldalsó és egy középső kefe tereli a szilárd szennyeződést a felszívó kamrába. Alaposan takarít. A telefonra telepíthető alkalmazásnak köszönhetően egyszerűen testreszabható, hogy mikor és milyen feladatot lásson el. Mosható és cserélhető mikroszálas mophuzattal van szerelve. Kevés folyadékfelhasználás mellett is alaposan tisztít.

Bármelyik megoldást is választja otthona, irodája, vagy esetleg ipari létesítménye tisztításához, készülékeinben nem fog csalódni. Ár-érték arányban az egyik legjobbnak számítanak a hazai piacon. Különösebb szakértelmet egyik eszközünk sem kíván. A mellékelt használíti útmutató ismerete bőven elegendő.

A por és egyéb szennyeződések feltakarítása már a múlté. Termékkínálatunkat folyamatosan bővítjük, egyedi igény esetén ipari takarítógépeket, seprőgépeket is be tudunk szerezni. Ezek nagyobb ipari létesítmények feldolgozó üzemek, csarnokok tisztításához is megfelelőek. Akkumulátoros, kábeles, önjáró kivitelben is elérhetők.