Doma mosogatószer Exotic 5L

Raktáron
Raktárkészlet:
3 db
Doma mosogatószer Exotic 5L
Gyártó
DOMA
Cikkszám
DME5
Biocid termék
Biocidok alkamazásakor ügyeljen a biztonságra! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutató!
Figyelmeztetések
3 300 Ft / db
(Bruttó 4 191 Ft)
Egységár: 660 Ft / liter
(Bruttó 838,2 Ft)

A DOMA Mosogatószer a háztartások, az egészségügy, az élelmiszeripar, valamint a vendéglátás területén alkalmas általános mosogatásra.

Leírás

Doma mosogatószer Exotic 5L

Glicerin tartalmának köszönhetően kíméletes a bőrrel. Az edények mennyiségének és a szennyezettség mértékének megfelelően kell adagolni a melegvízhez. Általánosságban igaz, hogy a hatékony mosogatáshoz a mosogatószer mellett elengedhetetlen a víz jelenléte, mivel a készítményben lévő tenzidek úgy fejtik ki hatásukat, hogy vízben oldhatóvá teszik a szennyeződéseket. Ezért a mosogatószert hígítva alkalmazza, általában 5 liter vízhez 1-2 teáskanál mennyiség elegendő.

Közvetlenül a szivacsra is adagolhatja, ebben az esetben az edényeket nedvesítse be, nyomjon néhány csepp mosogatószert a szivacsra, törölje át vele az edényeket, majd öblítse le. Talán a leghatékonyabb és legtakarékosabb megoldás, ha spricnis vagy pumpás adagoló flakonba töltve, 5-6-szoros hígításban alkalmazza a szert. Spricceljen a szivacsra a hígított szerből, dörzsölje át vele az edényeket, majd öblítse le. Ilyenkor a szivaccsal a mosogatószer mellett közvetlenül a vizet is a szennyeződéshez juttathatja, ezzel elősegítve annak gyors oldását és eltávolítását.

Amikor a szivacs már nem habzik kellőképpen, adagoljon rá újból a flakonból. A tisztítóhatás fokozható, ha az átdörzsölt edényeken rövid ideig rajta hagyja a mosószert az öblítés előtt.

5L

Adatok
Termék típus
Kézi mosogatószer
Megjegyzés
A kép a valóságtól eltérhet
EAN
5999526241590
Állag
Folyékony
Mennyiség
5 L
Terület típusa
Manuális
Cikkszám
DME5
Tömeg
5,2 kg/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
FIGYELMEZTETŐ MONDATOK

H319 Súlyos szemirritációt okoz.

Vélemények