Gumikesztyűk

BONUS GUMIKESZTYŰK


Természetes latex, bélés nélküli, púdermentes kesztyűk.
Háztartási feladatokhoz használható, mosogatás, takarítás. Védelmet nyújt a mosogató és háztartási tisztítószerek irritáló hatása ellen.
Különböző méretekben, különböző hosszúságban kapható.

A háztartási munkák, takarítás, mosogatás nyomot hagy kezünk állapotán. Ha meg szeretnénk védeni tenyerünket, ujjainkat, el akarjuk kerülni az apró sérüléseket, a felázott bőrt, akkor érdemes gumikesztyűt használni. A BONUS kesztyűk használatával a házimunka során elkerüljük a fizikai igénybevételt.

A tenyér részen bordázott felülettel van ellátva, tökéletesen tudunk fogni vele, ettől hatékony és kellemes. Mososgatáskor nem csúsznak ki kezünk közül az edények. A kesztűk kellően vastagok, ezáltal valódi védelmet nyújtnak, ugyanakkor használat közben megmarad a tapintásérzetünk. 

Csökken az esélye a bőrirritációnak, mivel bélés és hintőpor mentesek. Többször használatosak, gazdaságosak. Praktikusan S, M, L és XL-es méret közül választhatjuk ki, melyik simul leginkább a kezünkre. Élénk színekben stílusos védelmet biztosítanak a hsználat során.

Ha nem szeretnénk, hogy csuklónknál beszivárogjon a víz akkor válasszuk az extra vagy ultra hosszúságú kesztyűket, melyek az egész alkar számára biztosítanak védelmet, szárazságot, ráadásul ruha fölé is felhúzhatjuk, így óvják öltözékünket is.

Nézet:
Sorrend: