Biopuro környezetbarát tisztítószerek

BIOPURO KÖRNYEZETBARÁT TISZTÍTÓSZEREK

Az Biopuro termékek teljes skálája biotanúsított és biogazdálkodásból származó növényi alapanyagokból készül. Csomagolásuk bio-műanyag palack, mely ismételten újrahasznosítható. A gyártás Olaszországban történik, szigorú ellenőrzési folyamatok mellett. Folyamatos kutatás révén új, modern formulák kifejlesztésére kerül sor, így a termékek hatékonysága fejlődik és felhasználhatóságuk köre pedig egyre szélesebb lesz. A Biopuro termékek között megtalálható minden olyan készítmény, amire egy háztartásban szükség lehet (ablaktisztító, vízkőoldó, zsíroldó, mosószer stb.).

Nézet:
Sorrend:

A Biopuro palackjai BIO-PLASTIC-ból készülnek, amely megújuló, újrahasznosítható és a mezőgazdasági cukornád feldolgozásakor keletkező hulladék felhasználásával készül! A cukornád palackok előállítása lehetővé teszi a CO2-kibocsátás jelentős csökkentését a hagyományos műanyag gyártásához képest. Ennek következtében csökken a globális felmelegedés, és elkerülhető az ózonréteg elvékonyodása, savas eső kialakulása. A Biopuro bioplasztikus műanyag 100% -ban újrahasznosítható, ezért életciklusa végén azt közönséges műanyaggal kell kidobni.

Válassza a környezetbarát Biopuro tisztítószereket és óvja környezetét.

A termékek egytől egyik Vegan címkével vannak ellátva, nem tartalmaznak állati eredetű összetevőket és nem tesztelték őket élőlényeken.

Bőrgyógyászatilag tesztelt.

Nikkel, króm és kobalt mentesek.

Szintetikus illatanyagot nem tartalmaznak.

Színezék és szilikon mentesek.

Parabén, petrolkémiai-származék, EDTA és foszfátmentes termékek.