Mar plast Linea SKIN Duo Wc kefe tartó + toalettpapír adagoló

Raktáron
Raktárkészlet:
10 db
Mar plast Linea SKIN Duo Wc kefe tartó + kistekercses toalettpapír adagoló
Gyártó
MAR PLAST
Cikkszám
A92110
8 450 Ft / db
(Bruttó 10 731,5 Ft)

Marplast Skin Line Duo wc kefe tartó, kéztörlő adagoló

A videóban látható adagolók rendkívül praktikusak, hiszen egyszerre két funkciót látnak el, a kéztörlő adagoló egy folyékony szappan adagolót is rejt magában. A termék interfold "Z" "W" hajtogatású papírral, és bármilyen kannás folyékonyszappannal utántölthető. A másik termék egy kistekercses toalettpapír adagoló, mely egyben egy wc kefét is tartalmaz. Kiváló minőségű és megjelenésű, helytakarékos megoldás. Kisebb forgalmú mosdókba és otthoni használatra egyaránt alkalmas.

Leírás

Mar plast Linea SKIN Duo WC kefe tartó + toalettpapír adagoló

- multifunkciós adagoló
- WC kefe és toalettpapír adagoló egyben
- háztartási kistekercses, illetve hajtogatott toalettpapírral használható
- ABS műanyag
- fehér színű
- 626 x 152 x 156 mm
- Marplast
- 2 év garancia

Mar Plast WC kefe tartó és toalettpapír adagoló egyben

A termék kiváló megoldás kisebb forgalmú mosdókba. Irodákba, kisebb vendéglátó helyekre, rendelőkbe. A kefe ergonómikus kialakításának köszönhetően kényelmesen használható. Tartós, minőségi termék. Nagyon lassan használódik el. Az adagolóba bármilyen kistekercses és hajtogatott toalettpapír megfelelő. A fogyás jól követhető. Olyan helyre ajánljuk, ahol nincs szükség rá, hogy zárható legyen a tartó. Otthonunkban is felszerelhető. Stílusos megjelenése és fehér színe jól illeszkedik minden mosdóba. Erős és tartós ABS műanyagból készült. A toalettpapír fogyása az áttetsző fedélen keresztül jól követhető. A wc papír védve van a portól és egyébb szennyeződésektől. Az alsó nyíláson keresztül húzható kis a tartóból.

A Mar Plast mosdóhigiéniai terméke minősége kiváló. A folyamatos innovációnak köszönhetően egyre tartósabb, kényelmesebben használható termékekkel látja egy piacot. A stílusos olasz dizájn pedig a mai mosdók megjelenésébe tökéletesen beleillik.

Adatok
Termék típus
Wc kefe tartó
Alapanyag
Műanyag
Szín
Fehér
Megjegyzés
A kép a valóságtól eltérhet
EAN
8020090090721
VTSZ
39249000
Hosszúság
156 mm
Szélesség
152 mm
Magasság
626 mm
Cikkszám
A92110
Tömeg
1 kg/db
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Vélemények