Adagolók rozsdamentes acélból

ROZSDAMENTES ACÉL ADAGOLÓK

A kategóriában rozsdamentes acélból készült toalettpapír, papírkéztörlő és folyékony szappan adagolók találhatók. A fémből készül tartók exkluzív megjelenésüknek és ellenálló felépítésüknek köszönhetően tartósak, így igen népszerűek a vásárlók körében.

Elérhetők matt, szálcsiszolt, és fényes, polírozott felülettel, hogy tetszés szerint illeszhetőek legyenek az egyéb eszközökhöz, például kézszárítókhoz, csaptelepekhez és szemetes kukákhoz. Szögletes és lekerített is formában kaphatók, így bármilyen mosdóhelyiségben alkalmazhatók.

Rozsdamentes acél higiéniai adagolókat általban az ellenállóképességük miatt választják a vásárlók. Ellenállóbbak a külső behatásokkal szemben, mint a műanyag típusok. Jól illenek a fém csaptelepekhez és szemetesekhez. Letisztult, egyenes vonalak jellemzőek rájuk, így bármilyen mosdóban megállják a helyüket.

A rozsdamentes acél adagolók között megtalálhatók a teljes mosdó felszereléséhez szükséges eszközök, toalettpapír adagoló, kéztörlő adagoló és folyékony szappan adagoló.

Termékpalettánkon elérhetők az olcsóbb, vékonyabb acélból készült termékek, valamint a prémium kategóriának számító, erősebb anyagból gyártott adagolók, mint például a LOSDI termékek. Ez utóbbi típus ellenállóbb a külső behatásoknak, az illesztések pontosabbak, a hegesztési varratok kevésbé, vagy egyáltalán nem észrevehetőek, kinézetük modernebb, felületük szebb, mint olcsóbb társaiké.

A rozsdamentes felületek tisztítását semleges tisztítószerrel, vagy melegvízzel ajánlott végezni. A savas, vagy erősen lúgos készítmények károsíthatják a felületet, és így nem csak kifakulhatnak, de rozsdásodni is kezdhetnek.

A megfelelő adagolórendszer kiválasztásában kollégáink szívesen állnak rendelkezésükre.