Rozsdamentes acél adagoló

ROZSDAMENTES ACÉL ADAGOLÓK

A kategóriában rozsdamentes acélból készült toalettpapír, papírkéztörlő és folyékony szappan adagolók találhatók. A fémből készül tartók exkluzív megjelenésüknek és ellenálló felépítésüknek köszönhetően tartósak, így igen népszerűek a vásárlók körében.

Elérhetők matt, szálcsiszolt, és fényes, polírozott felülettel, hogy tetszés szerint illeszhetőek legyenek az egyéb eszközökhöz, például kézszárítókhoz, csaptelepekhez és szemetes kukákhoz. Szögletes és lekerített is formában kaphatók, így bármilyen mosdóhelyiségben alkalmazhatók.

ROZSDAMENTES ACÉL ADAGOLÓK GYÁRTÁSA

A rozsdamentes acél készítése során a vasat krómmal és nikkellel ötvözik. A króm és a nikkel hozzáadása növeli az acél ellenálló képességét a korrózióval szemben. Az ötvözés során az acélhez adnak egy kis mennyiségű szén-dioxidot is, amely segít eltávolítani az oxigént az acélból. Az így kapott anyagot hőkezelik, hogy megszabaduljanak az esetleges belső feszültségektől és javítsák az anyag tulajdonságait. A feldolgozó üzembe már kész acél lemez formában kerül be az alapanyag. A különböző nyomó sablonok segítségével a kívánt formára igazítják az anyagot. A különböző darabokat hegesztéssel rögzítik egymáshoz és szükség szerint ellátják a kezelésükhöz szükséges kiegészítőkkel. Ilyen például a zárszerkezet.

Rozsdamentes acél adagolók az Alpha-Dent Higiénia Kft. kínálatában

Rozsdamentes acél higiéniai adagolókat általban az ellenállóképességük miatt választják a vásárlók. Ellenállóbbak a külső behatásokkal szemben, mint a műanyag típusok. Jól illenek a fém csaptelepekhez és szemetesekhez. Letisztult, egyenes vonalak jellemzőek rájuk, így bármilyen mosdóban megállják a helyüket.

A rozsdamentes acél adagolóink között megtalálhatók a teljes mosdó felszereléséhez szükséges eszközök, toalettpapír adagoló, kéztörlő adagoló és folyékony szappan adagoló.

Termékpalettánkon elérhetők az olcsóbb, vékonyabb acélból készült termékek, valamint a prémium kategóriának számító, erősebb anyagból gyártott adagolók, mint például a LOSDI termékek. Ez utóbbi típus ellenállóbb a külső behatásoknak, az illesztések pontosabbak, a hegesztési varratok kevésbé, vagy egyáltalán nem észrevehetőek, kinézetük modernebb, felületük szebb, mint olcsóbb társaiké.

A rozsdamentes felületek tisztítását semleges tisztítószerrel, vagy melegvízzel ajánlott végezni. A savas, vagy erősen lúgos készítmények károsíthatják a felületet, és így nem csak kifakulhatnak, de rozsdásodni is kezdhetnek.

A megfelelő adagolórendszer kiválasztásában kollégáink szívesen állnak rendelkezésükre.