Innofluid MF-T tisztító-fertőtlenítő koncentrátum 5L

Raktáron
Raktárkészlet:
14 db
Innofluid MF-T tisztító-fertőtlenítő koncentrátum 5L
Gyártó
INNOVENG
Cikkszám
IFMFT5
Biocid termék
Biocidok alkamazásakor ügyeljen a biztonságra! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutató!
Figyelmeztetések
Hatásspektrum
baktericid, fungicid
9 101 Ft / db
(Bruttó 11 558,27 Ft)
Egységár: 1 820,2 Ft / liter
(Bruttó 2 311,65 Ft)
Leírás

INNOFLUID MF T tisztító-fertőtlenítő koncentrátum 5L

- általános tisztító-fertőtlenítő koncentrátum, fékezett habzású készítmény
- antimikrobiális spektrum: baktericid, fungicid
- alkalmazási feltételek: A munkaoldatot mindig frissen, a felhasználás előtt kell elkészíteni. Felületfertőtlenítés: készítsen 1 %-os munkaoldat, behatási idő: min. 10 perc, hőmérséklet: környezeti. A behatási idő alatt a felületnek nedvesnek kell lennie, kezeletlen rész ne maradjon.
- Élelmiszeripari felhasználás: kézi mosogatás 1% 10 perc környezeti hőmérséklet / gépi mosogatás, CIP rendszerek 1% 5 perc 50°C

Foglalkozásszerű felhasználásra készült fékezett habzású, fertőtlenítő hatású folyékony koncentrátum (terméktípus PT2, PT4). amely egy fázisban tisztít és fertőtlenít. Felhasználható élelmiszeripar, vendéglátás, egészségügy, szociális területeken stb. fertőtlenítő hatású tisztításhoz CIP rendszerekben kézi és gépi mosogatáshoz egyaránt.

A felhasználás során a megfelelő hőmérsékletű tisztító-fertőtlenítő frissen készített munkaoldatot külön hígítással kell elkészíteni és a felületre juttatni, vagy a tisztítandó edényt, eszközt stb. a munkaoldatba helyezni. A tisztítás hatásfoka a hőmérséklet emelésével és mechanikai hatással növelhető. A hatásidő lejárta után a szermaradványokat alapos ivóvizes öblítéssel kell eltávolítani (kivéve padozat), az élelmiszerekkel közvetlenül érintkező felületek esetében az öblítés hatékonyságát ellenőrizni kell. Rendeltetésszerű használat során ügyeljünk, hogy az élelmiszerek sem a szerrel, sem annak maradékával vagy hulladékával ne érintkezzenek, ne szennyeződjenek. A termékkel szennyezett élelmiszer, ital emberi fogyasztásra nem használható fel. Más tisztító-és fertőtlenítőszerrel keverni tilos!

Adatok
Termék típus
Egészségügyi
Megjegyzés
A kép a valóságtól eltérhet
EAN
5999024020147
Állag
Folyékony
Mennyiség
5 l
Cikkszám
IFMFT5
Tömeg
5,2 kg/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Figyelmeztető mondatok

H314 Súlyos égési sérülést és szemkárosodást okoz.

Vélemények