Immunetec Antimikrobiális Kéz- és Bőrvédő Krém 50 ml

Nincs raktáron!
Immunetec Antimikrobiális Kéz- és Bőrvédő Krém 50 ml
Gyártó
Immunetec
Cikkszám
ITK50
Megjegyzés
A kép a valóságtól eltérhet
3 689,35 Ft
(2 905 Ft + ÁFA) / db
A vásárlás után járó pontok: 73,79 Ft
Leírás

Immunetec Antimikrobiális Kéz- és Bőrvédő Krém 50 mlAz egyedülálló magyar innováció, az Immunetec “ezüst kesztyűként” illeszkedik minden kézre, láthatatlan ezüstion védelmet biztosít. A bőrfelületen azonnal felveszi a harcot a kórokozókkal szemben.
Hatékony a baktériumok, vírusok(pl.:H1N1, norovírus, influenza) gombák ellen. Sőt! Mivel a kellemetlen szagokat baktériumok okozzák, az erre jellemző területeken is alkalmazható.
Az Immunetec kéz- és bőrvédő krém egyedülálló magyar innováció, a benne található láthatatlan ezüstionok már a használat első pillanatától felveszik a harcot a kórokozókkal szemben, megakadályozva további szaporodásukat a következő kézmosásig vagy bőrfelület tisztításáig.
Az Immunetec használata védelmet biztosít a család minden tagja számára a vírusok, baktérium törzsek és gombák ellen. Vértezze fel magát a láthatatlan ezüstpajzs erejével!

Immunetec Antimikrobiális kéz- és bőrvédő testkrém

Nem tartalmaz alkoholt, így nem szárítja a bőrt
Klinikailag igazoltan hatékonyabb az alkoholos kézfertőtlenítőknél – Agardiffúziós lyukteszt (ÁNTSZ vizsgálat: KJMI-DDD- 12869-2/2018)
Dermatologiailag tesztelt. A tesztek kimutatták, hogy még a problémás, allergiára hajlamos bőrt sem irritálta. (No: B 71554/17126/20)
Több mint 50 veszélyes organizmussal szemben hatékony (pl: Influenza A, MRSA, E.coli, Salmonella, Listeria, Rhinovirus, HIV-1, Pseudomonas, Campylobacter, stb.)
99,9%-ban csökkenti a kórokozók számát
Ameddig a bőr felületén van, hatását mindvégig kifejti
Nem ragad
Tartós filmréteget képez a bőrfelületen – ezüstpajzsként védi
Hol alkalmazható?

kézen
testhajlatokban
lábfej területén, lábujjak között (sem a láb, sem a zokni nem büdösödik)
sérült bőrfelületen

Hogyan veszi fel a harcot a kórokozókkal szemben?
Az ezüstionok a kezelt felületen koncentrálódnak és csak akkor lépnek reakcióba, ha baktériummal találkoznak. Amint a mikrobák megjelennek a bőrön, az Immunetec krémben található ezüstionok azonnal felveszik a harcot és kötésbe lépnek a kórokozókkal, megakadályozva további szaporodásukat. A hagyományos fertőtlenítőszerekre a baktériumok filmképzéssel és mutációval reagálnak, azonban az Immunetec ezüstionokkal védett felületein bizonyítottan rövid időn belül elpusztulnak és sem filmképzésre, sem pedig mutációra nem lesznek képesek.

Használati útmutató:
A kezet vagy kezelendő bőrfelületet előzetesen alaposan szappannal megtisztítjuk, megszárítjuk majd a krémet egyenletesen eloszlatjuk. Fontos, hogy ne maradjon kezeletlen bőrfelület.
Hatása a következő szappanos kézmosásig tart.
A krém az egyedi Immunetec összetételnek köszönhetően egészen a lemosásig folyamatosan és hatékonyan elpusztítja az összes bőrfelületre kerülő kórokozót.
A krém napi rendszerességgel hosszú távon használható.

Az Immunetec valódi értéket képvisel!
klinikai körülmények között is igazolt a hatékonysága magyar innováció (szabadalmi eljárás alatt áll) gondos tervezés és egyedülálló technológia eredménye az ÁNTSZ – NNK tanúsítványaival is rendelkezik – KJMI-DDD-12869-2/2018 , NNK szakvélemény:54828-2/2019/JIF, NNK engedélyszám:54828-3/2019/JIF CPNP 2723084 99,9%-ban csökkenti a kórokozók számát
NEM TARTALMAZ NANO ANYAGOT!*
alkohol- és klórmentes
hipoallergén
állatkísérlet-mentes
* A nano ezüst részecskéket rengeteg termékben használják, azonban az nem kerül előtérbe, hogy ezek a sejtkárosító hatású részecskék a méhlepényen áthatolva a magzatot is károsítják, rendellenes fejlődést idézhtnek elő. Vizsgálatok igazolták, hogy a nano ezüst gátolja a hímivarsejtek növekedését, állatkísérletek pedig azt bizonyították, hogy például a máj, az idegrendszer és a tüdő sejtjeire is toxikus hatást fejtettek ki, sőt, a DNS-t is képesek károsítani.
Adatok
Termék típus
Antimikrobiális kéz- és bőrvédő krém
EAN
5999860462040
Állag
Folyékony
Tulajdonságok
Alkoholmentes
Mennyiség
50 ml
Darabszám/szett
1
Csomag tartalma
1 x kézvédő krém
Parfüm
Aqua
Hosszúság
130 mm
Szélesség
40 mm
Magasság
40 mm
Cikkszám
ITK50
Tömeg
50 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!