Termék részletek


Immunetec Antimikrobiális Kéz- és Bőrvédő Krém 50 ml


Nettó ár: 2 905 Ft
Bruttó ár: 3 689,4 Ft
Gyártó:
Immunetec
Cikkszám:
ITK50
Megjegyzés:
A kép a valóságtól eltérhet
Biocid termék:
Biocidok alkamazásakor ügyeljen a biztonságra! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutató!
Biztonsági adatlap:
Termékismertető:
 • Immunetec Antimikrobiális Kéz- és Bőrvédő Krém 50 ml  Az egyedülálló magyar innováció, az Immunetec “ezüst kesztyűként” illeszkedik minden kézre, láthatatlan ezüstion védelmet biztosít. A bőrfelületen azonnal felveszi a harcot a kórokozókkal szemben.
  Hatékony a baktériumok, vírusok(pl.:H1N1, norovírus, influenza) gombák ellen. Sőt! Mivel a kellemetlen szagokat baktériumok okozzák, az erre jellemző területeken is alkalmazható.
  Az Immunetec kéz- és bőrvédő krém egyedülálló magyar innováció, a benne található láthatatlan ezüstionok már a használat első pillanatától felveszik a harcot a kórokozókkal szemben, megakadályozva további szaporodásukat a következő kézmosásig vagy bőrfelület tisztításáig.
  Az Immunetec használata védelmet biztosít a család minden tagja számára a vírusok, baktérium törzsek és gombák ellen. Vértezze fel magát a láthatatlan ezüstpajzs erejével!

  Immunetec Antimikrobiális kéz- és bőrvédő testkrém

  Nem tartalmaz alkoholt, így nem szárítja a bőrt
  Klinikailag igazoltan hatékonyabb az alkoholos kézfertőtlenítőknél – Agardiffúziós lyukteszt (ÁNTSZ vizsgálat: KJMI-DDD- 12869-2/2018)
  Dermatologiailag tesztelt. A tesztek kimutatták, hogy még a problémás, allergiára hajlamos bőrt sem irritálta. (No: B 71554/17126/20)
  Több mint 50 veszélyes organizmussal szemben hatékony (pl: Influenza A, MRSA, E.coli, Salmonella, Listeria, Rhinovirus, HIV-1, Pseudomonas, Campylobacter, stb.)
  99,9%-ban csökkenti a kórokozók számát
  Ameddig a bőr felületén van, hatását mindvégig kifejti
  Nem ragad
  Tartós filmréteget képez a bőrfelületen – ezüstpajzsként védi
  Hol alkalmazható?

  kézen
  testhajlatokban
  lábfej területén, lábujjak között (sem a láb, sem a zokni nem büdösödik)
  sérült bőrfelületen

  Hogyan veszi fel a harcot a kórokozókkal szemben?
  Az ezüstionok a kezelt felületen koncentrálódnak és csak akkor lépnek reakcióba, ha baktériummal találkoznak. Amint a mikrobák megjelennek a bőrön, az Immunetec krémben található ezüstionok azonnal felveszik a harcot és kötésbe lépnek a kórokozókkal, megakadályozva további szaporodásukat. A hagyományos fertőtlenítőszerekre a baktériumok filmképzéssel és mutációval reagálnak, azonban az Immunetec ezüstionokkal védett felületein bizonyítottan rövid időn belül elpusztulnak és sem filmképzésre, sem pedig mutációra nem lesznek képesek.

  Használati útmutató:
  A kezet vagy kezelendő bőrfelületet előzetesen alaposan szappannal megtisztítjuk, megszárítjuk majd a krémet egyenletesen eloszlatjuk. Fontos, hogy ne maradjon kezeletlen bőrfelület.
  Hatása a következő szappanos kézmosásig tart.
  A krém az egyedi Immunetec összetételnek köszönhetően egészen a lemosásig folyamatosan és hatékonyan elpusztítja az összes bőrfelületre kerülő kórokozót.
  A krém napi rendszerességgel hosszú távon használható.

  Az Immunetec valódi értéket képvisel!
  klinikai körülmények között is igazolt a hatékonysága magyar innováció (szabadalmi eljárás alatt áll) gondos tervezés és egyedülálló technológia eredménye az ÁNTSZ – NNK tanúsítványaival is rendelkezik – KJMI-DDD-12869-2/2018 , NNK szakvélemény:54828-2/2019/JIF, NNK engedélyszám:54828-3/2019/JIF CPNP 2723084 99,9%-ban csökkenti a kórokozók számát
  NEM TARTALMAZ NANO ANYAGOT!*
  alkohol- és klórmentes
  hipoallergén
  állatkísérlet-mentes
  * A nano ezüst részecskéket rengeteg termékben használják, azonban az nem kerül előtérbe, hogy ezek a sejtkárosító hatású részecskék a méhlepényen áthatolva a magzatot is károsítják, rendellenes fejlődést idézhtnek elő. Vizsgálatok igazolták, hogy a nano ezüst gátolja a hímivarsejtek növekedését, állatkísérletek pedig azt bizonyították, hogy például a máj, az idegrendszer és a tüdő sejtjeire is toxikus hatást fejtettek ki, sőt, a DNS-t is képesek károsítani.
 • Termék típus
  Antimikrobiális kéz- és bőrvédő krém
  Szállítási idő
  3 nap
  Súly
  50 g
  EAN
  5999860462040
  Garancia (hónap)
  12
  Feldolgozási idő (nap)
  3
  Állag
  Folyékony
  Tulajdonságok
  Alkoholmentes
  Mennyiség
  50 ml
  Emag azonosító
  unas_243430865
  Raktárkészlet
  33 db
  Cikkszám
  ITK50
  Státusz
  ÚJ