Adagoló csomagok, papír adagoló, szappan adagoló

PAPÍR ADAGOLÓ CSOMAGOK

Csomagjainkat úgy állítottuk össze, hogy kedvezőbb áron lehessen hozzájutni a választott toalettpapír, kéztörlő papír és folyékony szappan adagolókhoz. A csomagban a választott adagoló mellé töltőanyagot is kínálunk, mely elsőre nagyobb beruházásnak tűnhet, de, ha a tárolás megoldott, akkor mindenképpen megéri. A csomagban található papír és folyékony szappan adagolók 100%-ban kompatibilisek a töltőanyagokkal melyet hozzá ajánlunk. Ebből kifolyólag nem fordulhat elő, hogy nem a megfelelő töltőanyagot választjuk.

MIÉRT VÁLASSZUNK PAPÍR ADAGOLÓ, SZAPPAN ADAGLÓ CSOMAGOT?

Az adagoló rendszerek újonnan történő felszerelésénél, illetve a régi adagoló család lecserélésénél mindenképp érdemes megfontolni egy-egy ilyen csomag megvásárlását. Adagoló csomag vásárlásakor biztosan egymással kompatbilis terméket fogunk kapni. A csomagokban található termékek mindegyike neves gyártótól származik, melyek ismertek mind a magyar, mind pedig a külföldi piacon. Minőségük kiváló, áruk kedvező.

MELY PAPÍR ADAGOLÓ, SZAPPAN ADAGOLÓ GYÁR TERMÉKEIT KÍNÁLJUK?

Adagoló csomagjainkat a nagyobb gyártók termékeiből állítottuk össze, főként papír termékek, kéztisztítók, folyékony szappanok és adagolóik találhatók meg ezekben. A Celtex, Wepa, Lucart termékek között papírok és folyékony szappanok találhatók. A Tubeless egy viszonylag új termékcsalád, melyre kiváló ár-érték arány jellemző és szintén a teljes mosdófelszerelés megvalósítható vele. Stabil gyárakról lévén szó, hosszú ideig gondtalan lesz a töltőanyag ellátás. A higiéniai papír és szappan adagolók mellett, speciális kéztisztító adagoló csomagok is megtalálhatók. Ezeket a Dreumex holland cég gyártja. Adagoló csomagjaink bármely intézménybe, gyáregységbe, vendéglátóegységbe kiváló választás. Rendkívül sokfélék, letisztult, modern, és egyszerűen használat jellemző rájuk.

Nagyobb beruházás esetén, az akciós csomag árakból további kedvezményre is van lehetőség. Ezzel kapcsolatban kérjük forduljon kollégáinkhoz bizalommal.