Piszoár illatosítók

TOALETT ÉS PISZOÁR ILLATOSÍTÓK

A kategóriában található termékek kifejezetten a toalett helyiségek illatosítására szolgálnak. A piszoár illatosító rácsok az illatosító funkció mellett, szerkezetüknek köszönhetően meggátólják az idegen anyagok (pl. cigaretta csikk, rágó stb.) csatornába jutását, így elkerülhető a dugulás.

A piszoár kövek antibakteriális hatással is bírnak. Normál használat mellett kb. 30 napig tartják az illatukat.

Elérhetők még wc csésze külső oldalára függeszthető, illetve tapadókoronggal falra tapasztható illatosítók is, melyek szilikon anyaguknak köszönhetően jól illeszkednek bárhova.

Mindenki szívesebben használ egy kultúrált, rendezett mosdót, ezért fontos, hogy azokat vendégeink számára folyamatosan tisztán tartsuk. Nem lehetünk ott minden használat után, hogy kitakarítsuk azt, ezért a szagok terjedésének meggátolására ma már elérhetők olyan piszoár rácsok melyek illatosító funkciót is ellátnak. Az illatosított piszoár rácsok egyszerre látják el a dugulás megelőzés és az illatosítás feladatát, így a korábbi piszoár kő és műanyag rács kombinációval nem kell tovább vesződni. Ezek a szilikon gumiból készült rácsok átlagos használat mellett kb. 30 napig fejtik ki hatásukat, ezután cserélni kell őket, mivel veszítenek illatukból. Ugyanilyen anyagból készülnek a hangair és diamond illatosítók is, előbbit egy tapadókoronggal tudjuk a csempére rögzíteni, utóbbit pedig a wc karimájára tudjuk felfüggeszteni, úgy hogy kifelé nézzen. Ezek a termékek csak illatosítóként funkciónálnak. Akik a gazdaságosabb megoldást részesítik előnyben, azoknak továbbra is ott a lehetőség a normál kosaras piszoár rács használatára. Ezeken egy kis regesz található, piszoár kővel töltve. Amikor a kő elfogy, akkor elegendő a követ pótolni, így csökkenthetők a kiadások, viszont nem olyan esztétikus.