Adagoló csomagok

ADAGOLÓ CSOMAGOK

Csomagjainkat úgy állítottuk össze, hogy kedvezőbb áron lehessen hozzájutni a választott toalettpapír, kéztörlő papír és folyékony szappan adagolókhoz.

A csomagban a választott adagoló mellé töltőanyagot is kínálunk, mely elsőre nagyobb beruházásnak tűnhet, de, ha a tárolás megoldott, akkor mindenképpen megéri.

A csomagban található adagolók és töltőanyagok 100%-ban kompatibilisek egymással, így nem fordulhat elő, hogy nem a megfelelő toalettpapírt, kéztörlő papírt, vagy folyékony szappant választjuk az adagolónk mellé.

Adagoló csomagjainkat a nagyobb gyártók termékeiből állítottuk össze, főként papír termékek, illetve kéztisztítók, folyékony szappanok és adagolóik találhatók meg ezekben.

Az adagoló rendszerek újonnan történő felszerelésénél, illetve a régi adagoló család lecserélésénél mindenképp érdemes megfontolni egy-egy ilyen csomag megvásárlását, hiszen az adagolóhoz így lényegesen olcsóbban lehet hozzájutni.

Nagyobb beruházás esetén, akciós csomag árakból további kedvezményre is van lehetőség. Ezzel kapcsolatban kérjük forduljon kollégáinkhoz bizalommal.

A csomagokban található termékek mindegyike neves gyártótól származik, melyek ismertek mind a magyar, mind pedig a külföldi piacon. Minőségük kiváló, áruk kedvező.