INNO-RAPID felmosószer 5L

Raktáron
Raktárkészlet:
3 db
INNO-RAPID felmosószer 5L
Gyártó
INNOVENG
Cikkszám
IR5
Megjegyzés
A kép a valóságtól eltérhet
Biocid termék
Biocidok alkamazásakor ügyeljen a biztonságra! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutató!
Figyelmeztetések
5 718,8 Ft
(4 503 Ft + ÁFA) / db
Leírás
- INNO-RAPID padozatisztító 5L
- folyékony halmazállapotú, lúgos kémhatású, általánosan felhasználható tisztítószer koncentrátum, jó nedvesítő hatással, kézi és gépi felhasználásra
- javasolt alkalmazási koncentrációk: erősen szennyezett felületek 2-5 % (200-500 ml/10 liter víz) / közepesen szennyezett felületek 1-2 % (100-200 ml/10 liter vízhez) / gyengén szennyezett felületek 0,5-1 % (50-100 ml/10 liter vízhez)

Széles körben alkalmazható szer. Az élelmezési ipar, kereskedelem és vendéglátó-ipar területén, korházakban, közegészségügyi és szociális intézményekben, javasoljuk felhasználását. Alkalmazható minden olyan helyen, ahol a zsír- és egyéb szennyeződés gyors és hatékony eltávolítására van szükség. A szerből el kell készíteni a megfelelő hígítást oly módon, hogy a kimért koncentrátumot az előkészített vízbe kell önteni, és keveréssel homogenizálni. A hígítás gépi úton is elvégezhető. A hígítást célszerű langyos vízben végezni. A tisztító oldattal kell a felületről a szennyeződést eltávolítani. A tisztítás hatásfoka növelhető mechanikai hatás segítségével.
Adatok
Termék típus
Padlótisztító
Szállítási idő
1 nap
EAN
5999024052445
Feldolgozási idő (nap)
3
Használat 1
Padló
Állag
Folyékony
Mennyiség
5 L
Cikkszám
IR5
Tömeg
5,2 kg/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Figyelmeztető mondatok
H318 Súlyos szemkárosodást okoz.